login

De Groene Wens Boot

x

BOEK NU

Voor een dag varen met de Groene Wens Boot betaalt u € 150. Dit is mogelijk dankzij donateurs en de onbaatzuchtige inzet van onze vrijwilligers. De prijs is inclusief schippers, schoonmaak en btw. Er komen dus geen extra kosten bij. Een halve dag varen kan ook, maar de prijs is hetzelfde. Voor het eten en drinken en andere tussendoortjes moet u zelf zorgen. Bij de reservering kunt u aangeven hoe laat u verwacht te willen gaan varen.

Let op! We kunnen varen tussen 9:00 en 19:00 uur vanwege brugopening e.d., dit in overleg met de schippers.

 

Een dag varen?

Zin om een dag te gaan varen met uw familie en/of vrienden? Reserveer dan snel! De boot is te boeken tussen 15 januari en 15 december. De boot is geschikt voor 10 gasten, waarvan maximaal 2 mensen in een rolstoel (of 1 rolbed). Houdt u er wel rekening mee dat als u met veel gasten bent en grote rolstoelen hebt de bewegingsvrijheid beperkter is. Bij reserveringen binnen 3 dagen voor de vaardatum kunnen we niet garanderen dat het nog lukt, we doen natuurlijk wel ons uiterste best. U kunt dus beter ruim van te voren boeken. Betalen gaat eenvoudig via iDeal of via de Vaar Cadeau Bon.

Wanneer u geen gebruik kunt maken van iDeal om te betalen neem dan contact met ons op. Voor meer informatie zie bij contact.

 

Vaar Cadeau Bon

Nu is er ook de Vaar Cadeau Bon voor een bijzondere dag op de Groene Wens Boot in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze cadeaubon kunt u hier persoonlijk verzilveren op deze website. U kunt eenvoudig reserveren door onderaan deze pagina te boeken. U betaalt door de code in te voeren die op uw bon staat. 

Of wilt u de Vaar Cadeau Bon aan iemand anders cadeau geven? Dat is altijd leuk. Neem dan even contact met ons op. Voor meer informatie zie bij contact.

Ga boeken